Donder en bliksem
Door: Frank
Blijf op de hoogte en volg Frank
14 Mei 2009 | Frankrijk, Parijs
Gestrand, maar op een hele beste plek. Gisteren kwam ik aan in St. Jean Pied de Port waar ex-Scoutingcollega Huberta samen met haar partner Arno een pelgrimsonderkomen drijft. Dat klinkt commercieel maar dat is het niet. Ze doen het op basis van vrijwilligheid - en een boel liefde! Hier aankomen was dus een soort thuiskomen. Maar gisteren en vandaag onweerde het hier hevig. Dat betekende een negatief reisadvies voor de voetreis over de Pyreneëen. Huberta overtuigde me ervan dat het beter was mijn vertrek een dag uit te stellen. Ik liet me snel overhalen en heb me vanmorgen nuttig gemaakt met het schoonmaken van de slaapzalen. Helemaal niet erg om op deze manier gedwongen te zijn om een dag te wachten. Morgen verbetert het weer en kan ik naar Spanje lopen.
Dit bericht schrijf ik op een computer van de Vrienden van de weg naar Vezelay. Ik kreeg de opdracht niet te lang te schrijven dus laat ik het hierbij. Bedankt weer voor alle lieve reacties en tot het volgende contact.
Hartelijke groet,
Frank
14 Mei 2009 - 11:53
Syl:
SO PROUD OF YOU !!!
Mis je wel hoor. Ik zit hier een bijster interessant interview over iets technisch te schrijven... Maar geniet er maar van, ik red me wel hoor, haha!
Liefs,
Syl
14 Mei 2009 - 12:00
Anita&men:
Nou, je bent wel gezegend, zeg! Wat een wonder dat je net op het moment dat je even niet verder kunt bij oud-collega's onder de pannen zit. Enjoy! -
14 Mei 2009 - 16:44
Ton:
geweldig dat hettot nu toe zooooo goed en voorspoedig gaat
(op een klein. mag ik aannemen,lich. ongemak lich. ongemak ging) jammer dat je niet langer kon berichten omdat je verhalen altijd zo smakelijk zijn en ook zo laten lezen.ga door ik blijf je (met plezier) volgen.het bon courage en groeten Ton. -
14 Mei 2009 - 17:16
Jenny En Koos.:
Dag. Ook zo'n kort bericht vinden we erg leuk, Frank. Blijf alsjeblieft goed luisteren naar de raadgevers over onweer in de bergen. Dat is namelijk niet leuk! En een raad van ons: bij het klimmen kleinere pasjes maken, dat helpt. Liefs, Jenny, Koos. -
14 Mei 2009 - 21:26
Cees Geluk:
Ha die Frank,
Succes bij het nemen van de Pyreneën.
Groet van de PH. -
14 Mei 2009 - 21:31
Marieke:
Je hebt deze gigantische afstand al gehaald! Even pauze vind ik wel goed. Wees voorzichtig en geniet weer van het volgende stuk. Oh, ik zou zo graag om een hoekje willen kijken. Toi, toi, toi. -
15 Mei 2009 - 09:17
Nel:
Hoi Frank
WAt fijn dat je voor het onweerr op een fijne locatie was. Onweer in de bergen is geen pretje in de auto, dus als je loopt nog minder. Een dag rust is ook wel goed. Veel succes met je verdere tocht. -
15 Mei 2009 - 09:18
Nel:
Hoi Frank
15 Mei 2009 - 09:42
De Crawfords:
Hier in de Gers heeft het ook flink gespookt (weer een boom kwijt) en het blijft maar regenen!Hoop dat het gauw opklaart, maandag wordt het beter zeggen ze....Klim ze en geniet van het uitzicht! XX -
16 Mei 2009 - 12:04
Mirjam:
Querido Frank,
Bienvenido en Espana.
Te deseo pasar una feliz estancia y que conozcas a mucha gente.
17 Mei 2009 - 11:42
Marie-José :
Beste Frank
N.a.v. je tip aan ons lezers:
Hoeveel kilometers lang zou ik bij mijzelf te rade moeten gaan om zo te kunnen genieten als jij doet!
Zie alweer uit naar je volgende bericht.Adieu la France en welkom in Spanje. Liefs -
17 Mei 2009 - 13:57
Margreet:
ook ik wens je veel succes in de pyreneeën; je zult er ongetwijfeld veel genieten al zal het lopen niet altijd makkelijk zijn! sterkte er mee en veel mooie uren en ik kijk uit naar je volgende bericht; groot of klein, het is steeds leuk, mooi, interessant om te lezen! liefs