Spaanse panorama´s - Reisverslag uit Los Arcos, Spanje van Frank van Geffen - WaarBenJij.nu Spaanse panorama´s - Reisverslag uit Los Arcos, Spanje van Frank van Geffen - WaarBenJij.nu

Spaanse panorama´s

Door: Frank

Blijf op de hoogte en volg Frank

18 Mei 2009 | Spanje, Los Arcos

Lieve lezers en lezeressen,

Even niets van me gehoord en dat kwam door de afwezigheid van computers. Inderdaad, nu vanuit Spanje. Maar ik moet erg haasten met schrijven want de computer is vreselijk traag. Kostte me een half uur om de site te starten en het gaat op muntjes. Heb je net de zaak op scherm staan, dan is je tijd voorbij.

In ieder geval is alles erg goed. De oversteek over de bergen verliep anders dan ik me had voorgesteld. Het regende en er viel natte sneeuw. Koud dus. Bovendien liep ik steeds in de bewolking dus ik heb niets van de Pyreneeen gezien. Wel gevoeld, want het was flink klimmen.
Inmiddels loop ik nu door het Spaanse noorden en geniet ik erg van alles wat ik aan prachtige panorama´s zie. Wonderbaarlijk mooi. De foto´s zeggen waarschijnlijk nooit genoeg.

Wat anders is: de aantallen pelgrims. Liep ik in Frankrijk nog tamelijk alleen, dat kun je hier niet zeggen. Het is echte pelgrimsindustrie. Neemt niet weg dat ik het fantastisch vind.

Hartelijke (snelle) groet,

Frank

• 18 Mei 2009 - 14:23

Syl:

Hola Frank!
    Muy bien, nu al in Spanje. Wat heerlijk voor je. Ik vind het een geweldige prestatie van je. Blijf ervan genieten!
    Liefs,
    Syl

• 18 Mei 2009 - 14:43

Liesbeth Henskens:

Hallo Frank, wat een prestatie in een korte tijd toch al in Spanje. Ik geniet van je verslagen. Ik wens je veel loopplezier en blijf vooral genieten van alles om je heen. Het lijkt me een zeer speciale rijke ervaring. Vriendelijke groeten
    Liesbeth Henskens

• 18 Mei 2009 - 15:28

Marieke:

Gefeliciteerd! Spreek je ook Spaans?
    Ach, het uitzicht van de bergen zie je op de terugweg wel (ha, ha).
    Op naar het laatste stuk. Heb je nog zolen onder je schoenen of loop je nu op je eelt? Ik hoor het steeds weer, stap, stap, stap. Genietse!

• 18 Mei 2009 - 16:37

Paul/Rita:

Hay Frank
    Ook wij genieten enorm van je verslagen en zijn ook wel een beetje jaloers op het enorm vrije gevoel dat het je moet geven. Gewoon de volgende dag weer verder trekken. liefs