Weer een etappe verder
Door: Frank
Blijf op de hoogte en volg Frank
04 Mei 2009 | Frankrijk, Mussidan
Als er een computer op je overnachtingsadres staat, is het niet moeilijk om even wat te schrijven. Ik overnacht bij een heel hartelijke familie. Ik mocht gratis bellen en internetten. Onbeperkt. En zodra Nederlanders horen dat het gratis is...
De berichten blijven onveranderd goed. Het weer is weer stukken beter en het tempo is goed. Inderdaad over de helft en als het even wil, ben ik tegelijk met Peet en de meiden in Spanje. Niet dat we elkaar dan zien, maar het idee is leuk. Ze gaan komende zondag voor een dikke week naar het zuiden van Spanje. Misschien zie ik ze overvliegen.
Onderweg heb ik leuke contacten met andere pelgrims en met gastheren en -vrouwen van pelgrimsonderkomens. Goede gesprekken en nuttige tips.
Inderdaad zag ik dat ik al dicht bij Saint-Avit Senieur zat. Probleem is alleen dat ik dan de beschreven route moet verlaten en het moet stellen zonder de lijst met adressen voor onderdak. Vandaar dat ik er toch voor koos om op de historische route te blijven.
En een boodschap voor Mir: heb je mijn sms'je ontvangen?
Verder hou ik het kort want we gaan bijna eten. Omelet natuurlijk, maar in dit geval met speciale zelfgeplukte champignons uit de Perigord. Smullen!!!
Lieve groeten uit Mussidan,
Frank
04 Mei 2009 - 20:26
De Crawfords:
Je bent bijna bij ons in de buurt! Kunnen wij een lunch/picnic sponseren? We komen het zo brengen hoor! Geen omelet, ik beloof het! -
11 Mei 2009 - 10:46
Jo En Zita:
Hoi Frank
Leuke verhalen en gedichten maak je die zelf?
Wij zitten in Hannover Duitsland en verwachten rond eind van de maand in Berlijn aan te komen. Waar we Doke en Peter zullen ontmoeten. Alles gaat tot nog toe prima. Heerlijk dat je zo geniet van deze ervaring en we wensen je nog heel veel wandelplezier. liefs Jo en Zita