Natte boel
Door: Frank
Blijf op de hoogte en volg Frank
26 Maart 2009 | Nederland, Venlo
De eerste dagen verlopen best voorspoedig. Ja, die regen is natuurlijk minder maar het lopen gaat geweldig en ik geniet erg van alle zorg en gastvrijheid die ik op mijn logeeradressen beleef. Heerlijk.
Iedereen trouwens ook bedankt voor de warme berichten. Dat sterkt geweldig en naar die heiligverklaring kijk ik natuurlijk erg uit.
26 Maart 2009 - 21:01
Marieke:
Wat enig dat je je zo kunt volgen. Fijn dat alles goed gaat. Alleen die regen..... Het is gezellig voor je, dat je bij bekenden kunt overnachten. Toi, toi, toi, maar weer. Liefs. -
26 Maart 2009 - 22:43
Cas En An:
Ha die Frank, lekker, dat het zo goed gaat, op de nattigheid na, maar dat wordt vast beter. Volgens mij loop je nog verder op 1 dag dan met varen!Ga zo door.
Liefs. -
27 Maart 2009 - 08:35
Nel:
Hallo Frank, leuk om je belevenissen zo te volgen.Hopelijk wordt het weer beter. Als het bij jou is zoals bij ons is het prima.
Groetjes en succes -
27 Maart 2009 - 09:18
Iris:
Lieve pap, een dikke knuffel vanuit Amsterdam en hopelijk krijgen we meer zon!!! xxx -
27 Maart 2009 - 09:27
Paul En Rita:
Hay Frank, We kijken dagelijks of je een verslagje schrijft. Vierlingsbeek komt ons bekend voor, Pieterpad misschien? liefs -
27 Maart 2009 - 14:17
Francine En Henk:
Hoi Frank,
We vonden het een voorrecht om jou te mogen ontvangen in Herberg "De Zwaan" aan de Zwanenstraat te Venlo. Veel succes op je verdere tocht en we blijven je volgen.
Francine en Henk Mariën. -
27 Maart 2009 - 14:17
Syl:
Haha, die heiligverklaring: voor Monique en mij ben je nu al heilig, dus het kan alleen nog maar met hoofdletters worden geschreven na de finish... Maak er maar een geweldig weekend van. Volgende week wordt het lente!! -
27 Maart 2009 - 14:45
Marlies Vroonland-G.:
Hoi Frank,
Even dacht ik dat jij de regendans kon ontspringen gisteren, maar helaas. Vandaag heb je meer geluk geloof ik. Zet 'm op, nog 104 dagen! Leuk al die vriendelijke mensen die je ontmoet, dat geeft 'n ander soort zonneschijn.
We blijven je volgen.
Liefs, Marlies. -
27 Maart 2009 - 17:02
Marie-José En Henk :
Raindrops keep falling on my head. I'm singing in the rain. Onder moeder's paraplu.
Laat de muziek met je meelopen.We genieten van je verhalen. -
28 Maart 2009 - 11:12
Marguerite & Kees:
Hi die Frank,
Leuk je bericht te lezen. Jammer van het weer, maar dat gaat helemaal goedkomen in de loop van de komende week.
Die poncho gaat de rugzak in en komt er niet meer uit. Nog een tip als die poncho voortdurend omhoog waait: Koop van die tafelkleedklemmetjes. Er zijn hele leuke, met aardbeitjes, trosjes druiven, etc.
Heel veel succes en sterkte weer de komende week en we volgen je.
Dikke knuffel,
Marguerite en Kees -
28 Maart 2009 - 19:51
Cas:
Frank,
Ik begrijp je weerstand tegen de tafelkleedklemmetjes(3x letter waarde)
Ik adviseer de reserve schoenveters te gebruiken en de punten van de poncho tussen je benen door aan elkaar te knopen. Dat kost geen extra gewicht dus...
Liefs, Cas -
29 Maart 2009 - 09:48
Corry.(tante):
he frank, wat ben ik trots op je. ik hoop voor je dat je de meeste regen nu achter je hebt. de berichten zijn hier voor de komende tijd heel goed. weet natuurlijk niet of het ook daar is. wens je sterkte , veel loop genot en kom gezond weer terug. dikke kus.