Stralende berichten
Door: Frank
Blijf op de hoogte en volg Frank
01 April 2009 | Nederland, Amsterdam
Zoals je aan de titel boven dit bericht al zag, heb ik alleen maar goed nieuws te melden. Vanaf zondag sloeg het weer om en geniet ik van de stralende zon. Ja, ik smeer elke dag creme op mijn gezicht en ik draag mijn hoed vrij frequent. Het lopen gaat prima en het vinden van onderdak ook. Gisteren stopte er plotseling een dame die heel enthousiast reageerde op mijn schelp. Ze was vorig jaar zelf in Santiago aangekomen, haar reis was over drie jaar verdeeld. Ze vroeg of ik al geluncht had en nodigde me uit om bij haar thuis te komen eten. Dat was nog een half uur lopen maar ze vroeg me bewust niet om mee te rijden. Ze wist dat ik haar aanbod om mee te rijden toch niet zou accepteren. Dat zei ze later ook, toen ik ernaar vroeg. Een half uur later schoof ik dus aan haar tafel, die goed voorzien was van lekkere dingen. Ze vertelde me dat ik tijdens mijn reis moest leren vertrouwen op 'la providence', de voorzienigheid. Daar was zij natuurlijk al een voorbeeld van, maar ook de deken van Maastricht, die me zondag gastvrijheid bood in de vergaderzaal van de parochie van de St.Servaaskerk.
En toen ik gisteren na 35 km het dorpje Burdinne binnenstapte, stopte er een jongen met mountainbike naast me. Hij regelde overnachting voor me in een soort Scoutingclubhuis. Dat is la providence...
01 April 2009 - 13:54
Merel:
Lieve papa,
Wat een goede berichten weer! Ik ben trots op je hoor! Alleen klopt de kaart niet, want het lijkt nu net alsof je nog in Nederland zit, maar dat is dus niet zo!
Liefs en dikke kus Merel -
01 April 2009 - 14:18
René En Karin:
Hoi Frank, wat leuk om je berichten te lezen, zo reizen we een beetje met je mee. Zon hebben we goed geregeld he ;-), wij zijn er ook heel blij mee.
Geniet en we kijken uit naar ieder volgend bericht. Veel liefs van Karin & René -
01 April 2009 - 15:14
Nick En Marjolein:
Hallo Frank
Wat fijn dat je nu in de zon kunt wandelen en goed te lezen dat het allemaal naar wens verloopt.
Wij waren vanmiddag even op bedevaart in kevelaer en hebbe daar een kaars voor je aangestoken op een goede tocht.
Leuk dat je zo aan je adresjes komt. Dit is toch echt de bedoeling van de reis. De ontmoeting.
Veel groeten
Nick en Marjolein -
01 April 2009 - 15:40
Elly:
Hallo Frank
Wat een geluk dat de regen nu voorlopig even achter je ligt. Als je het zo houdt met je adresjes en het weer, kan de reis niet meer stuk. Nou ja, je voeten nog misschien, maar daar gaan we niet vanuit. Groetjes en veel succes, Elly -
01 April 2009 - 16:15
Marieke:
Lieve Frank, wat een onderneming en wat een ervaring! Vooral die spontane contacten! Dit is genieten voor je! Op naar de volgende stop. Ik geniet met je mee. Liefs. -
01 April 2009 - 16:31
Nel:
Hoi Frank
Elke dag kijken wij even of er een nieuw bericht is van jou. Vandaag dus wel en hele positieve. Hopelijk blijft de zon voor je schijnen en blijft je reis voorspoedig.
Groetjes Nel en natuurlijk ook van MIjndert -
02 April 2009 - 15:57
Ton:
geen reactie op bov.st.bericht maar op iets anders.ik weet niet of het voorheel n.l. geldt maar in gld. betekent de aand. zwaan/witte zwaan/grote zwaan dat er in dat geval een bordeel is gevestigd. ik neem aan dat dat in jouw geval niet zo was. groeten je broer. -
03 April 2009 - 06:41
Sandra De G.:
Hallo Frank,
Zojuist al je berichten gelezen. Ontzettend leuk. Geniet van je reis!
groet, Sandra -
03 April 2009 - 06:48
Ad:
't Gaat goed, 't gaat beter, alweer een kilometer. Als ik je enthousiaste verhalen lees en terugdenk aan de plezierige ontmoeting in Boxmeer heb ik er alle vertrouwen in dat je de tocht niet alleen volbrengt, maar dat het je ook die stap brengt die je zoekt! Succes!
Mede namens Maria
Ad -
03 April 2009 - 07:58
Wim V.G.:
Blij dat het je goed gaat! Om met onze vader te spreken: ga met God en zeven stuivers enz. enz.
Hartelijke groet, ook namens Ans. -
03 April 2009 - 13:39
Syl:
Hi Frank,
Je bent in het land waar mijn roots liggen, het fraaie België. En je hebt ook nog gastvrijheid genoten in de St Servaas. Weet je dat de naam van mijn moeders kant Servaas is. Jaja, we hebben inderdaad een heilige in de familie en dan die adellijke naam van mij d'Amour erbij. Maakt het plaatje compleet he? Haha! Maak er een goede trip van het weekend.
Liefs, Syl -
04 April 2009 - 14:59
Corine En Mirjam:
Hai Frank,
Wat een leuke berichten om te lezen.
Wij feliciteren je vast met je trouwdag morgen.
Dikke kus. -
04 April 2009 - 20:03
Kees & Marguerite:
Hi die Frank,
Man, man, we genieten van je verhalen. Wat een avontuur ! Te gek, dat je zulke mooie mensen tegenkomt. De wereld zit wellicht toch niet zo rot in elkaar als dat we vaak denken.
Wij gaan een weekje Gran Canariën zodadelijk. Om 5 uur vliegen....... Wat een tijd !
Jij weer een hele goede week toegewenst en we denken aan je.
Liefs en groeten,
Kees & Marguerite -
05 April 2009 - 11:39
Jenny En K Hadders.:
Dank, Frank, dat we zo mee mogen genieten. Tot nu kunnen we ons je reisroute nog goed voorstellen, hebben zelfs hier en daar ook (een beetje) gewandeld. Goede reis verder, liefs, Jenny, Koos. -
06 April 2009 - 15:01
Els En Ruud:
Hallo Frank,
Natuurlijk volgen ook wij je tocht. Fantastisch dat het tot nu toe zo goed gaat en gelet op het bovenstaande bericht zijn we er van overtuigd dat het gaat lukken!
Els en Ruud